Prima cameră folosită dimineața, reprezintă un loc bun de a începe ziua în mod plăcut. Corpurile cu sertare sau o comodă de dimensiuni adecvate, plasate la locul potrivit, pot transforma camera de baie într-un spațiu bine organizat și confortabil. Indiferent de cerințele dumneavoastră estetice și funcționale, puteți lăsa realizarea mobilierului de baie în sarcina firmei noastre.

Mobilier de baie executat din pal melamina Egger dublat, cantuit cu ABS de 2mm. Contine trei  sertare, sub suprafata lavoarului, echipate cu feronerie Blum cu amortizare. Corpul lavoarului este prins pe faianta pentru a masca tevile de scurgere si alimentare cu apa.
Se poate executa intr--o vasta gama de culori.

Mobilier de baie executat din pal melaminat marca Egger, cantuit cu ABS de 2 mm atat pe carcase cat si pe fronturi.
Sub lavoar se afla un sertar cu feronerie Blum cu amortizare si sistem de deschidere de tip push. Sertarul in interior este executat cu un decupaj realizat in asa fel incat sa incadreze tevile de scurgere si alimentare cu apa.

Mobilier de baie executat integral din MDF de 18 mm.
Deasupra corpului inferior am aplicat o oglinda pe suport de MDF de 18 mm.

Partea inferioara contine un corp din MDF de 18 mm,  atat pentru carcase cat si pentru fronturi. Blatul ghiuveteleor este din MDF lucios de 24 mm. Sertarele si fronturiile corpuriilor inferioare contin feronerie cu inchidere silentioasa marca BLUM.

Mobilier de baie executat din MDF de 18 mm pentru carcase, si MFD de 18 mm vopsit pentru pentru fronturi. Feroneria folosita la aceste tipuri de mobilier este feronerie cu inchidere de tip silentios.

Mobilier de baie executat din MDF de 18 mm. Feroneria folosita la aceste tipuri de mobilier este feronerie cu amortizare la inchidere.

Setul de mobilier este disponibil in mai multe variante marimi, forme si combinati de culori, in functie de dorinta fiecarui client in parte.