Într-o locuință, locurile de gătit, de luat masa sau cafeaua cu prietenii, pot face din bucătărie una din cele mai îndrăgite încăperi. Mobilierul de bucătarie este disponibil în mare parte și în oferta magazinelor de profil, însă o solutie personalizată, adaptată spațiului și dorințelor dumneavoastră se va realiza mult mai eficient la comandă. Oferta de modele, materiale și culori este diversificată, iar echipa Nadyra Exclusiv se dedică îndeplinirii cerințelor dumneavoastră în materie de mobilier.

Bucatarie realizata din pal melaminat de 188 mm cantuit cu ABS de 0.4 mm pe carcase. Fronturiile sunt realizate din MDF marca Nett Front, feroneria folosita este integrala cu amortizare, la seratre s-au folosit glisiere cu laterale metalice Antaro de la Blum cu rezistenta la incarcatura de 35 kg, la corpurile suspendate s-au folosit sistemele de ridicare cu reglaj de intensitate Aventos de la blum, cosul jolly este prevazut cu sistemul Tandembox de la Blum ceea cei confera o rezistenta mai mare la incarcare si amortizare la inchidere.

Bucatarie realizata cu fronturi de MDF Nett Front. Feroneria folosita este integrala cu amortizare, la seratre s-au folosit glisiere cu laterale metalice Antaro de la Blum cu rezistenta la incarcatura de 35 kg, cos rotativ pe colt din inox la corpul de colt,  la corpurile suspendate s-au folosit sistemele de ridicare cu reglaj de intensitate Aventos de la blum, cosul jolly este prevazut cu sistemul Tandembox de la Blum ceea cei confera o rezistenta mai mare la incarcare si amortizare la inchidere.

Bucatarie executata cu fronturi mdf Nett Front ,cu pal melaminat de 18 mm, marca Egger, cantuita cu ABS de 04. mm pe carcase. 
Blatul de lucru este de 38 de mm si este termorezistent,marca Kaindl. Toata feroneria este Blum prevazuta cu amortizare. Bucataria mai contine si un picurator de vase deasupra chiuvetei, coloana extractibila, seratre cu rezistenta la 35kg incarcatura, sisteme de ridicare de tip Aventos de la Blum.

Bucatarie realizata cu fronturi de mdf Nett Front, carcase din pal melaminat de 18 mm marca Egger cantuit cu ABS de 0.4 mm.
Feroneria folosita este marca Blum prevazuta in totalitate cu amortizare.  Masa este prevazuta cu sistem de extensie, realizata din msf nett front cadru si blat de termol cantuita cu ABS de 2 mm.

Mobilier bucatarie executat din pal melaminat Egger de 18 mm cantuit cu ABS de 0.4 mm pentru carcase si MDF lucios Egger, cantuit cu ABS de 1mm lucios pentru fronturi.
Toata feroneria folosita este marca Blum. Toate usile si setarele sunt prevazute cu amortizare.