În camerele de tineret te poți aștepta să existe cerințe din cele mai nonconformiste și în pas cu trendurile vârstei. Noi suntem pregătiți să le transpunem în realitate. Paturi, dulapuri, birouri, rafturi de bibliotecă și alte piese de mobilier pentru camere de tineret se pot realiza la comandă. În funcție de spațiul disponibil, putem aduce un plus de creativitate, într-o gamă vastă de culori.

Mobilier realizat din MDF Nett Front, feronerie integral cu amortizare.

Mobilier executat din pal melaminat alb lucios, marca Egger de 18 mm, cantuit cu ABS de 2 mm.  Feroneria folosit este Blum.
Model ideal pentru apartamente mici de tip garsoniera sau cu o camera.
La comanda se poate realiza la orice dimensiune, in functie de spatiu si intr-o vasta gama de culori.

Mobilier executat din pal melaminat lucios cantuit cu ABS de 1 mm pentru carcase si MDF lucios de cea mai buna caliatate (NIMAN) cantuit cu ABS de 1 mm pentru fronturi. Am folosit o combinatie de doua culori alb lucios si visiniu burgund lucios. Feroneria folosita, in totalitate, este marca Blum. Toate sertarele si si usile mobilierului sunt prevazute cu sisteme de amortizare pentru a impiedica izbirea usilor sau a sertarelor.

Mobilier executat din pal melaminat de 18 mm cantuit cu ABS de 0.4 mm pe carcase la dulap si la birou. Pe pat am aplicat cant ABS de 2 mm pe marginea laterala, iar pe tablie am aplicat cant PVC cu frezare culoare aluminiu satinat. Feoneria folosita este FGV Italia.

La comanda se poate executa in orice cominatie de culori si la orice dimensiune.

Camera de tineret executata din pal melaminat de 18 mm cantuit cu ABS de 0.4 mm pe carcase si ABS de 2 mm pe fronturi. Feroneria folosita este FGV Italia.
La comanda se poate executa in orice combinatie de culori si la orice dimensiune.