Mobilierul din living poate aduce un plus de confort și o notă modernă locuinței dumneavoastră, fie că îl folosiți pentru propria relaxare sau pentru întâlniri cu familia și prietenii. Dacă v-ați imaginat un nou design și nu găsiți mobila gata făcută în magazine sau, pur și simplu, mobilierul vechi nu se mai potrivește cu noul televizor LCD, la Nadyra Exclusiv vă punem în practică dorințele.

Mobilier de living executat dinMDF AGT.  Feroneria folosita este marca Blum Austria cu amortizare. Modelul de mobilier a fost realizat dupa un model ales de client.

Mobilier de living executat din pal melaminat marca Egger pentru carcase si fronturi de MD, canturile fronturilor sunt de tip ABS de 2mm iar cele ale carcaselor sunt de 0.4 mm. Feroneria folosita este marca Blum Austria. Modelul de living a fost executat dupa cerintele clientului. La comanda putem realiza multe alte modele intr-o variata gama de culori.

Mobilier de living executat din pal melamit marca Egger. La blat am folosit pal de 18 mm dublat si cantuit cu ABS de 2 mm cu o culoare in contrast fata de cea folosita la mobilier. Feroneria folosita este marca Blum Austria. Modelul de mobilier a fost realizat dupa un model ales de client.