O zonă de relaxare seara, după ore lungi de muncă sau o oază de răsfăț în weekend, dormitorul are nevoie de mobilier adecvat. Atunci când proiectăm mobila de dormitor, ne gândim în primul rând la confortul utilizatorilor. Paturi, comode, noptiere, dulapuri tip dressing și alte piese moderne și utile, ținând cont de necesitățile dumneavoastră, se pot realiza la comandă de către Nadyra Exclusiv.

Mobilier executat din pal melaminat de 18 mm marca Egger, cu fronturi din pal de 18 mm lucios. Patul este prevazut cu sistem de rabatare pentru a se putea utiliza in totalitate lada patului. Sertarele sunt prevazute cu sistem de amortizare. La fronturiile dulapului am folosit sistem de culisare profesional Slider. Ramele usilor sunt din aluminiu profilat avand pe fiecare capat aplicate perii de amortizare.

Mobilier executat din pal melaminat de 18 mm marca Egger. Dormitorul contine un pat de 1600 X 2000 mm cu doua noptiere, un dressing de 3600 mm cu patru usi incadrate in rame de aluminiu cu perii de amortizare pe fiecare capat si sistem de franare cu blocator pentru fiecare usa in parte si culisare pe sistem Slider.

Dormitor realizat din pal melaminat lucios Egger de 36 mm cantuit cu ABS de 2 mm pe toate muchile. Majoritatea imbinarilor au fost executate la 45* cu lamele de lemn, pentru o rezistenta durabila.

Dormitor realizat din pal melaminat de 18 mm cantuit cu ABS de 2mm pe fronturi si ABS de 0.4 mm pe carcase. Feroneria folosita este marca Blum Austria. La pat am folosit somiera metalica cu sistem de rabatare pentru a putea folosi lada patului pentru depozitare. Dormitorul mai contine si o comoda cu oglinda la intrare in camera.

Mobila dormitor executata la comanda din pal melaminat de 18 mm marca Egger, canturile folosite sunt de 0,4 mm pe carcase si de 2 mm pe fronturi. Patul este de 1800 mm X 2000 mm si este prevazut cu sertar pe partea dreapta, langa pat sunt doua noptiere, una in stanga una in dreapta de 450 mm lungime si 450 mm inaltime. Dormitorul mai contine si o comoda lunga de 2300 mm cu inaltime de 900 mm.