Prima impresie pe care ți-o faci despre casa în care intri depinde destul de mult de holul în care ești întâmpinat. Un spațiu mai îngust sau de dimensiuni atipice, precum unele existente în diverse holuri, poate pune probleme de adecvare a mobilierului. La Nadyra Exclusiv vă putem oferi consultanța, designul și realizarea acestui tip de mobilier, pentru a satisface cu succes cerințele spațiului dumneavoastră.

Mobilier de hol realizat la comanda dupa ceriintele clientului si spatiul permis. Executat din pal melaminat de 18 mm marca Egger, cantuit cu ABS de 2 mm pentru fronturi si cant ABS de 0.4 mm pentru carcase.

Mobilier de hol executat din pal melaminat marca Egger de 18mm dublat, cantuit cu ABS de 2mm. Feroneria folosita este marca Blum.
Holul este compus din cuier pentru haine, un dulap prevazut cu bara de haine in interior si un dulap cu doua lucori pentru pantofi si un sertar deasupra.
Se poate executa in diferite combinati de culori si dimensiuni in functie de necesitatiile fiecaruia.

Hol realizat din pal melaminat marca Egger dublat, cantuit cu ABS de 2mm. Contine un dulap de pantofi prevazut cu sistem rabatabil cu usa batanta. Se poate executa in diverse variante de culori si dimensiuni.

Mobilier de hol executat din MDF net front. Feroneria folosita este Blum cu amortizare.

  Mobilier realizat din pal melaminat de 18 mm marca Egger, cantuit cu cant abs de 0,4 mm pentru carcase si cant abs de 2 mm pentru fronturi.
Balamalele folosite sunt marca Blum. Interiorul dulapului a fost conceput in totalitate pentru depozitare de pantofi.