Un spațiu preferat îndeosebi de doamna casei și totodată o modalitate eficientă de organizare a hainelor și accesoriilor, dressing-ul este o piesă de mobilier modernă și utilă. La Nadyra Exclusiv realizăm la comandă modelele alese de dumneavoastră, din materiale de calitate, într-o variată gamă de culori.

Dressin realizat din pal melaminat de Egger pentru carcase si si usi culisante din MDF AGT. Sisteme de culisare Haffele prevazute cu amortizare pentru inchidere silentioasa.

Dressing realizat din pal melaminat si oglinzi. S-au creeat doi pereti din pal si oglinzi urmand ca mai apoi in interior sa se realizeze compartimentarea dulapurilor de depozitere.

Dressing executat din pal melaminat de 18 mm maca Egger, cantuit cu ABS de 2 mm, pentru carcasa si pal melaminat lucios de 18 mm Egger pentru usile culisante. Usile culisante sunt prevazute cu profile de aluminiu tip maner pe fiecare muchie. Pentru imbinarea placilor (albe si negre) la usile culisante am folosit profile de aluminiu de imbinare. Sistemul de culisare este de aluminiu, culisare realizandu-se in partea inferioara a usilor (toata greutatea usilor este sprijinita pe sina de culisare de jos), iar in partea superioara este doar ghidarea.

Dulap cu usi culisante din pal melaminat de 18 mm marca Egger. Dulapul este compartimentat pentru bibliorafturi, fiind realizat pentru o incapare de birouri.

Dulapurile cu usi culisante devin din ce in ce mai populare si in Romania. Odata cu cresterea popularitatii lor, a crescut si cererea din partea cumparatorilor. Drept urmare, in momentul de fata, dulapurile cu usi culisante sunt gasite intr-o varietate foarte mare pe piata, iar din ce in ce mai multi oameni descopera avantajul unui astfel de dulap.